torraval cooling en

El Grup MITA

Expertos en refrigeración y tratamiento del agua

MITA Group és un gran grup especialitzat en refrigeració i tractament d’aigua. Una història de 60 anys caracteritzada per un creixement constant, amb especial atenció als canvis en el mercat i les noves expectatives dels clients.

Per a satisfer aquestes necessitats, Mita Group s’ha diversificat per a crear cinc realitats diferents: MITA Cooling Technologies, Torraval Cooling, Frigofluid i MITA Water Technologies. Un grup de marques en estreta sinergia que permet que MITA Group es consideri un veritable punt de referència per a tot el mercat.

Un grup italià que s’està desenvolupant internacionalment, en particular amb l’adquisició de l’empresa espanyola TORRAVAL Cooling. MITA Group porta amb si la qualitat, el professionalisme, l’audàcia i la passió que distingeixen l’excel·lència de les empreses Made in Italy.

La missió de l’empresa és progressar i desenvolupar-se amb una política expansiva que mira cap al futur i es basa en l’experiència del passat.

MITA Cooling Technnologies

Durant més de 60 anys d’activitat s’han instal·lat més de 30.000 màquines en tota Europa. El que distingeix a Mita Cooling Technologies és l’enfocament de mètode amb el qual es tracta cada projecte. L’empresa està especialitzada en la producció i comercialització de:

  • Torres de refrigeració per a aigua civil i industrial a circuit obert i tancat
  • Condensadors evaporatius
  • Refrigeradors i condensadors adiabàtics
  • Sistemes de refrigeració complets.

Frigofluid Cooling systems

Des dels seus primers passos, Frigofluid es va convertir en un veritable consultor i professional en el sector de la refrigeració industrial, demostrant una experiència específica i profunda en el camp, invertint així la direcció del mercat: no de fabricant a usuari, sinó d’usuari a fabricant.

Frigofluid ofereix una gamma completa de tecnologies de refrigeració. L’adquisició recent que està perfectament en línia amb l’estratègia de desenvolupament i creixement de MITA Group en el camp del refredament.

MITA Water Technnologies

L’ànima de MITA Water Technologies és l’aigua. L’empresa dissenya, fabrica i comercialitza equips per a la purificació d’aigües residuals, tant civils com industrials:

  • Biorulli per a purificació biològica
  • Sistemes d’envasament laminar per a decantar i eliminar l’oli
  • Filtres de sorra continus – sistemes de flotació per aire dissolt DAF
  • Rasquetas de cadena de plàstic – difusors de disc tubulars i d’aire
  • Cossos d’ompliment per a percoladores

INTERCAL
Cooling

L’adquisició de INTERCAL per part de Torraval ens ha permès afegir un equip de tècnics qualificats en servei tècnic aportant, a més, una important presència en la zona aquest de la península.

INTERCAL, una empresa que porta 35 anys treballant en el sector de la refrigeració, realitza instal·lacions, reparacions i manteniment de tota mena de torres de refrigeració per a indústria o aire condicionat, centrífugues o helicoidals, amb tancament en xapa, polièster o formigó, condensadors evaporatius, etc.

Presència mundial

Un equip fort i motivat a tot el món

Condicionem i reparem torres de Des de fa gairebé 60 anys, la nostra vocació és oferir servei i solucions als clients. Com a consultors en refrigeració dissenyem i fabriquem equips de refredament a la mesura dels nostres clients.

0

Països presents

0

Anys d’experiència

0

Sistemes de refrigeració instal·lats

distribuidores torres de refrigeracion

Sollicita informació

Si necessites més informació sobre els nostres productes o serveis, no dubtis a contactar amb nosaltres a través del formulari.

O si ho prefereixes, telefona’ns al:

94 452 00 00

    Esta información no se utilizará con fines publicitarios. Únicamente utilizaremos sus datos para responder a su consulta.

    2023 © Copyright. Todos los derechos reservados

    Desarrollado por Posik Marketing Digital